BLOOM

Ik raakte, zoals waarschijnlijk velen, bekend met het principe van ‘Pay it forward’ door de gelijknamige film. In deze film krijgt een 11-jarige jongen op school de opdracht om iets te bedenken wat de wereld kan verbeteren. Hij komt met een systeem waarin je wordt uitgedaagd om een goede daad te verrichten, om drie mensen te helpen met iets groots of kleins. En in plaats van iets terug te ontvangen is het aan deze mensen om weer drie anderen te helpen. Hierdoor ontstaat er een beweging van ondersteuning en positiviteit.

pay-it-forcard


Met de Pay-it-Forcard wil ik het Pay it Forward principe een vorm geven. Het principe waarbij je als je iets liefs, moois of waardevols ontvangt van een ander, je vervolgens ook weer iets liefs, moois, behulpzaams of inspirerends door kunt geven aan een volgende, waardoor er een stroom van Lief-dadigheid ontstaat. Naast dat het gebaar verwarmend werkt, verbindt het ons ook met elkaar; met diegene van wie je ontvangt en met diegene die je iets schenkt en in wezen ook met de hele ketting die daaraan voorafging en die zal volgen. 

pay-it-forcard-rbg

De kaart bevat de waarde van het geven, de waarde van het ontvangen, de waarde van het geschenk, de waarde van de stroom en de waarde van wat dit allemaal teweeg mag brengen.

Meer informatie over Astrologie en een Horoscoopduiding vind je hier.

Maak een afspraak voor jouw horoscoopduiding
met je Pay-it-Forcard

A5 - Horoscoopcadeaukaart

 

  • Hoe Werkt het?

Heb je een Pay-it-Forcard gekregen? Leuk! Dan heeft de persoon van wie je deze hebt ontvangen al ervaring met een Horoscoopduiding bij mij. Hij of zij heeft je er wellicht al meer over verteld en gunt jou nu eenzelfde ervaring. 

Afspraak maken
Het gebruikmaken van de Pay-it-Forcard begint met het maken van een afspraak. Dat kun je doen via deze link. Hiervoor heb je jouw geboortegegevens nodig (datum, tijd en plaats) en het nummer van je Pay-it-Forcard (op de achterkant van de kaart). Wanneer ik je gegevens heb ontvangen neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak. Vergeet je Pay-it-Forcard niet mee te nemen naar de duiding. Heb je vragen over het formulier of over de duiding, neem dan gerust contact met me op via: imre@bloomhofvanzelfontwikkeling.nl 

Betaling
Jij hoeft niets te betalen, want na je duiding ontvangt de gever via de mail een factuur. 

En dan?
En dan… dan is het aan jou om door te geven, om het ‘forward te pay-en’. Misschien denk je wel al gelijk ‘dat zou ook wat zijn voor….’ en weet je direct aan wie je de Pay-it-Forcard kunt doorgegeven. En misschien duurt het even voordat je het weet, en dat is ook prima.

Wanneer je komt voor jouw duiding ontvang je een enveloppe met een ‘horoscoopduiding-cadeau’ ansichtkaart en een ‘hoe-werkt-het’ uitlegkaartje. Deze geef je samen met de Pay-if-Forcard door aan de volgende. Wanneer hij/zij langs is geweest voor een Horoscoopduiding ontvang jij een mail met de factuur voor deze duiding.

Heb je nog vragen? Als er iets niet duidelijk is, mag je me natuurlijk altijd mailen. 
Kijk ook even hieronder bij de veelgestelde vragen.

Pay it Forcard - stappenplan

FAQ

 

Twee uur lang ben ik er om je meer inzicht te geven in jezelf en de mogelijke vraagstukken en thema’s die momenteel spelen. Een geboortehoroscoop toont jouw blauwdruk: een blauwdruk van je aanleg, je behoeftes en je kwaliteiten, waaruit je gedrag, voorkeuren, gedachtes en gevoelens voortkomen. Hierdoor kan een horoscoop je inzicht geven in wie je bent, wat bij je past en waarom je bepaalde dingen leuk, fijn of moeilijk vindt. Dit kan je helpen om richting te bepalen, inzicht te krijgen en meer rust en vertrouwen te vinden.

Het klinkt heel cliché, maar we zijn écht allemaal uniek! Wat voor een ander werkt, hoeft voor jou helemaal niet te werken en wat een ander makkelijk afgaat kan voor jou een hele opgave zijn. Dit komt omdat het waarschijnlijk niet in het verlengde van jouw behoeftes ligt. Dat wat niet bij je past, kost zo veel meer energie dat iets wat in het verlengde van je behoeftes ligt. Veel fijner dus om je energie in te zetten op wat wel voor jou werkt, wat je nodig hebt en waar je kwaliteiten liggen.

Daarom is deze kennis, het leren kennen van jezelf en op basis daarvan jouw eigen weg bepalen zo waardevol. Wanneer je ontdekt wat je nodig hebt en wat je kwaliteiten zijn, wat je energie kost en wat je energie geeft valt er een hoop onzekerheid weg die ontstaat door jezelf te vergelijken met anderen.

Ik begin een duiding altijd met het inzicht geven in jouw basis en vervolgens kunnen we eigenlijk alle thema’s en vraagstukken bekijken vanuit de informatie die jouw horoscoop geeft. Dus wat kun je verwachten? Veel woorden (dus zorg dat je een geluidsopname maakt) en als het goed is meer inzicht, bevestiging en zo meer vertrouwen.

Het cadeau is hetzelfde alleen zit er bij de Pay-it-Forcard een ‘vrijblijvende voorwaarde’ aan, namelijk het doorgeven. Probeer zelf in te schatten waar je de ontvanger een groter plezier mee doet. Het doorgeven is natuurlijk een mooi ideaal, maar niet iedereen heeft de behoefte of middelen om een duiding door te kunnen geven. 

Er zijn een aantal Pay-it-Forcards in omloop die ik zelf heb gestart, deze volgen nu hun eigen weg en het is altijd een verrassing waar die terechtkomen. Maar misschien wil jij ook wel een starter zijn van een nieuwe Pay-it-Forcard. Neem dan even contact met me op. Je krijgt dan van mij het eerste setje met een ‘horoscoopduiding-cadeau’ ansichtkaart en een ‘hoe-werkt-het’ uitlegkaartje en een Pay-it-Forcard om aan iemand te geven. Voorwaarde is wel dat jij zelf al een horoscoopduiding bij mij hebt gedaan en dus weet wat je doorgeeft.

Het doorgeven van de Pay-it-Forcard is geen verplichting, maar heel eerlijk: wel het idee achter de kaart. Er kunnen natuurlijk redenen zijn waarom je de kaart niet kunt of niet wil doorgeven. Hem niet door willen geven is natuurlijk helemaal aan jou en het ‘doen omdat het moet’ zou ook de verkeerde intentie zijn achter het doorgeven. In dat geval stopt de stroom bij jou, en ook dat is prima. Mocht je hem niet kunnen doorgeven omdat je bijvoorbeeld niet weet aan wie, geen haast, er zit geen verloopdatum op de kaart. Misschien duurt het even voordat je de juiste ontvanger treft of gooi het open en plaats een oproepje 😉 Kun je hem niet doorgeven omdat je misschien de financiële middelen op dat moment niet hebt? Wederom: geen haast, en denk in mogelijkheden, misschien kun je de financiering samen met anderen op je nemen en hem zo gezamenlijk schenken. Kom je er niet helemaal uit, neem dan even contact met me op en dan denk ik gerust met je mee.

Je zult nooit helemaal zeker weten of degene die jouw kaart ontvangt hem ook zal doorgeven, en dat is oké. Je kunt wel bedenken of iemand (financieel) in staat zou zijn om de kaart door te kunnen geven als hij/zij dat zou willen. Het geven van een standaard ‘Cadeaukaart’ is ook een optie en misschien in zo’n geval wel een fijner cadeau voor de ontvanger. Het is zeker niet de bedoeling dat de Pay-it-Forcard voelt als een belasting en verplichting voor de ontvanger. Je geeft hem door omdat, en wanneer, jij dat wilt. Anders zou de gedachte achter het creëren ervan verloren gaan.

Er zit geen verloopdatum op de kaart. Neem daarom gerust even de tijd om de juiste persoon te vinden om hem aan door te geven wanneer je niet direct iemand weet.

Leuk! Hartstikke leuk dat je meerdere mensen weet waarvoor een horoscoopduiding van waarde zou kunnen zijn. Dan heb je een aantal mogelijkheden, zoals: 
1. Je geeft één persoon de Pay-it-Forcard en de ander een Cadeaukaart.
2. Je geeft één persoon de Pay-it-Forcard en start een nieuwe Pay-if-Forcard voor de tweede persoon (zie de derde vraag hierboven)
3. Je geeft één persoon de Pay-it-forcard en inspireert de tweede persoon om zelf een duiding te komen halen 🙂

Dat kan natuurlijk en je hoeft je zeker niet verplicht te voelen om er gebruik van te maken. Geef de Pay-it-Forcard dan weer terug aan de persoon van wie je de kaart hebt ontvangen, zodat hij/zij hem door kan geven aan iemand die er wel graag gebruik van maakt.   

Ik vind het heel leuk om mensen terug te zien na hun Persoonlijke Duiding. Je bent dan ook meer dan welkom voor een vervolg! Maar de Pay-it-Forcard is bedoeld om door te geven aan een volgende.  

De kaart is bedoeld voor een eerste Persoonlijke Duiding, dus als de persoon daarvoor al eens is geweest dan is de kaart niet voor hem/haar bedoeld. Maar wanneer hij of zij alleen voor een Kinderhoroscoopduiding voor zoon of dochter is geweest is hij/zij zeer welkom voor een Persoonlijke Duiding met de Pay-it-Forcard! en is dit juist een hele mooie bestemming voor de kaart.

De Pay-it-Forcard is bedoeld om door te geven aan iemand die een duiding voor zichzelf zal ontvangen en ook in staat is om de kaart door te geven, met de ervaring van een ‘Persoonlijke Duiding’.

Je zal een Kinderhoroscoopduiding ook anders ervaren en nog beter kunnen integreren wanneer je ook je eigen horoscoop hebt laten duiden. Het geeft meer inzicht in de dynamiek tussen ouder en kind en meer inzicht in de verschillen in behoeftes tussen mensen. Wanneer je ervaart hoe de dynamiek in jou werkt, is het makkelijker om dat bij een ander ook voor te kunnen stellen.

Daarbij bevorder ik het graag dat mensen voor zichzelf komen. Niet iedereen gunt het zichzelf net zo hard als dat hij/zij het een ander gunt, sommige mensen slaan zichzelf per ongeluk over. 

Natuurlijk mag je altijd zelfstandig een Kinderhoroscoopduiding cadeau doen. Hiervoor heb ik ook Cadeaukaarten.

Nope, de Pay-it-Forcard is bedoeld voor een Persoonlijke Duiding.

Een reguliere Persoonlijke Horoscoopduiding van 2 uur kost € 185,- met de Pay-it-Forcard kost deze € 165,- Dit wordt voor je betaald wanneer je komt met een Pay-it-Forcard. Wanneer je hem doorgeeft en het jouw beurt is om te betalen ontvang je hiervoor een factuur over de mail.

Is het om wat voor een reden dan ook lastig voor je om naar mij toe te komen en wil je wel graag gebruikmaken van de Persoonlijke Duiding? Neem dan even contact met op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Vaak vind je je geboortetijd terug op je geboortekaartje of in het bevallingsrapport van de verloskundige of het ziekenhuis. Als de geboortetijd niet terug te vinden is, kun je jouw geboorteakte, met daarop je geboortetijd, opvragen bij de Burgerlijke Stand van de gemeente waar je geboren bent. (Als de aangifte gedigitaliseerd is door je oude gemeente kun je hem vaak ook opvragen bij de gemeente waar je nu woont.) In de meeste gemeentes is dit kosteloos per e-mail of telefonisch op te vragen.

Absoluut. Soms is het juist fijn om er iemand bij te hebben die mee kan luisteren en eventueel kan reageren en meedenken over wat er naar voren komt. Belangrijk is te doen wat jij zelf prettig vindt.