Om door te pakken op een Horoscoop duiding of voor specifieke vraagstukken is het ook mogelijk om een los Astrologisch consult te boeken. Hierbij zoomen we in op een bepaald thema uit je horoscoop of kijken we naar de fase waar je je in bevindt. Vaak is het fijn als je al een persoonlijke horoscoopduiding hebt laten doen, maar het is zeker niet noodzakelijk.

  • Astrologisch Consult – Specifiek vraagstuk

    Duiding van 1 uur.

Misschien heb je geen behoefte aan een uitgebreide duiding of is je vraagstuk zo specifiek dat er geen uitgebreide duiding nodig is en 1 uur voldoende is. Mocht je hierover twijfelen neem dan gerust even contact met me op via de mail. Het kan gaan om vraagstukken die betrekking hebben op jezelf, je relatie(s), werk of kind(eren). Een Astrologisch consult kan je helpen meer inzicht te krijgen en bij de kern te komen van het vraagstuk. Vooraf hebben we contact over het vraagstuk en/of thema waar je mee aan de slag wilt zodat ik onze afspraak zorgvuldig kan voorbereiden. Het kan zijn dat ik toch adviseer om een uitgebreide duiding te doen omdat het vraagstuk te groot is. Dit gaat uiteraard altijd in overleg. 

Kosten: € 90,- incl. 21% BTW

Neem voor het maken van een afspraak contact met mij op
via de mail of het contactformulier op deze site.

  • Astrologisch vervolgconsult

    Duiding van 1 uur.

Tijdens de uitgebreide persoonlijke duiding krijg je veel informatie in één keer. Het is dan ook niet gek dat je niet alles gelijk kunt plaatsen en er achteraf nog vragen ontstaan. De informatie en inzichten uit de duiding krijgen nog meer waarde en betekenis wanneer je het kunt integreren: kunt verbinden aan patronen, reacties, gedachtes en onzekerheden die je ervaart. Zodat je het kunt herkennen in je gedrag en relatie tot en met anderen.

Mocht je met vragen lopen, er meer uit willen halen, ondersteuning zoeken bij het integreren of nog meer in willen inzoomen op bepaalde gebieden voel je dan vrij om een afspraak te maken voor een vervolgconsult. Vooraf hebben we even contact over de vraagstukken en/of thema’s waar je mee aan de slag wilt zodat ik onze afspraak zorgvuldig kan voorbereiden. Het kan zijn dat een coachsessie mogelijk meer past bij jouw vraagstukken dan een Astrologisch consult, mocht ik dat idee hebben dan zal ik dat aangeven en maken we in overleg een keuze.

Kosten: € 90,- incl. 21% BTW

Neem voor het maken van een afspraak contact met mij op
via de mail of het contactformulier op deze site.

  • Astrologisch consult – Transits

    Duiding van 1 uur.

Zoals de maan invloed heeft op het getij hebben alle planeten invloed op ons op aarde, zeker wanneer ze bepaalde aspecten maken met onze geboortehoroscoop; dit noemen we ‘Transits’. Deze invloeden mengen zich met onze gevoelens en gedachtes en zijn te herkennen aan bepaalde fases en periodes die we meemaken in ons leven. Sommige fases zijn gelijk voor alle leeftijds- of generatie-genoten (denk aan de pubertijd, het ‘dertigers dilemma’ of de midlife crisis) en sommige zijn heel persoonlijk. De oorsprong lijkt niet altijd logisch te verklaren. Vaak wordt de oorzaak gekoppeld aan invloeden van buitenaf; aan personen, werk of andere omstandigheden en keuzes die je hebt gemaakt. De kans is groot dat de oorsprong, of in ieder geval de invloed terug te vinden is in je horoscoop en de Transits van de planeten.

De Planeten dienen als coaches om je dichterbij jezelf,
je behoeftes en kwaliteiten te brengen.

Mogelijk zit je in een periode waarin je je onrustig voelt, het gevoel hebt dat het helemaal anders moet of dat echt alles als te veel voelt of waarin energie of daadkracht ver te zoeken is. Periodes van optimisme of pessimisme, van introspectie of extraversie, van remming of behoefte tot vrijbreken en op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen en prikkels. Ieder van deze gevoelens kan zorgen voor verwarring en onzekerheid. 

Wat maakt dat je je zo voelt? En waar doe je goed aan? Tijdens het Astrologisch Consult kijken we in wat voor een fase je je bevindt, of welke fase je achter de rug hebt. Welke planeten beïnvloeden je op dit moment, wat is het doel en hoe kun je er het beste mee omgaan. Het helpt je om inzicht te krijgen in wat er in deze fase speelt, waar het goed voor is en wat je zelf kunt doen om er het beste uit te halen. Op de invloeden heb je weinig controle, maar je hebt wel controle over hoe je handelt en de manier waarop je het inzet, waar je deze periode voor gebruikt en hoe je je er mee kunt ontwikkelen en dichter bij jezelf, jouw behoeftes en kwaliteiten kunt komen. 

Kosten: € 90,- incl. 21% BTW

Neem voor het maken van een afspraak contact met mij op
via de mail of het contactformulier op deze site.