BLOOM

Met de Persoonlijke Horoscoopduiding krijg je inzicht in jouw innerlijke ’team’ en probeer ik zo veel mogelijk aan bod te laten komen om je zowel overzicht als inzicht te geven in jezelf. Wil je inzoomen op bepaalde onderdelen of thema’s (uit je horoscoop) of vind je het fijn om wat meer begeleid te worden in het verbinden en integreren van je inzichten, het vinden van jouw weg of het omgaan met spanningsaspecten of inzicht in de fase waarin je je bevindt dan ben je van harte welkom voor een Consult.Vaak is het fijn als je al een Persoonlijke Horoscoopduiding hebt laten doen, maar het is zeker niet noodzakelijk.

Neem voor het maken van een afspraak contact met mij op via de mail of direct via het aanmeldformulier.

Astrologisch/Coach ConsulT

Consult van 1 uur
Kosten: € 90,- 
incl. 21% BTW

Een consult wordt altijd op maat ingevuld, passend bij jouw vraagstukken en behoeftes. Hieronder benoem ik enkele voorbeelden voor de invulling van een consult om een beeld te geven van de mogelijkheden:

  • Astrologisch vervolgconsult

Tijdens de uitgebreide persoonlijke duiding krijg je veel informatie in één keer. Het is dan ook niet gek dat je niet alles gelijk kunt plaatsen en er achteraf nog vragen ontstaan. De informatie en inzichten uit de duiding krijgen nog meer waarde en betekenis wanneer je het kunt integreren: kunt verbinden aan patronen, reacties, gedachtes en onzekerheden die je ervaart. Zodat je het kunt herkennen in je gedrag en relatie tot en met anderen. Mocht je met vragen lopen, er meer uit willen halen, ondersteuning zoeken bij het integreren of nog meer in willen inzoomen op bepaalde gebieden voel je dan vrij om een afspraak te maken voor een vervolgconsult. Vooraf hebben we even contact over de vraagstukken en/of thema’s waar je mee aan de slag wilt zodat ik onze afspraak zorgvuldig kan voorbereiden. 

  • Verdieping Zielsontwikkeling

In de Persoonlijke Horoscoopduiding ligt de nadruk op jouw persoonlijke team, een essentieel deel van jezelf om inzicht in te hebben. Dit deel vormt jouw karakter, je kwaliteiten en jouw gereedschap. Hier bevind zich je persoonlijke aanleg en de basis van je patronen en mechanismes, je spanningen en remmingen en je potentie. Wanneer er een disbalans is, of tekorten zijn, in je team gaat hier altijd, bewust of onbewust, je aandacht naartoe en loopt je energie leeg op de daaruit voortkomende (overlevings-)mechanismes. Daarom is het belangrijk om allereerst inzicht te hebben in wat daar gebeurd,  de rol van manager te kunnen vervullend en je team te verzorgen en begeleiden zodat de spanningen niet alle aandacht en energie opeisen. Wanneer er meer balans is en je je team kent ontstaat er meer ruimte en gevoel voor je zielsstukken. 

De zielsstukken uit de horoscoop zou je kunnen zien als een andere laag, hoger en grootser. De verbinding met deze laag is sterk bij jonge kinderen en meestal wordt de verbinding op een gegeven moment minder. Dit is nodig om je persoonlijkheid, je ego, op te bouwen. Deze heb je nodig om te functioneren hier op aarde. Wanneer je persoonlijkheid zich verder heeft ontwikkeld komt er weer meer ruimte, en behoefte om je meer te verbinden, laten inspireren en sturen door je zielslaag.  Hoe meer balans in de persoonlijkheid, hoe meer ruimte voor je ziel en voor een samenwerking en verbinding van de twee. In het consult krijg je inzicht in wat er op jouw zielslaag ligt en hoe zich dat verhoudt tot je persoonlijkheid. 

  • Persoonlijke Begeleiding

Hoe gaat het met jouw teamleden? Heeft iedereen genoeg ruimte? Hoe vervul jij de behoeftes van ieder teamlid?  Wie stuurt jouw het meest? Welk stemmetje spreekt het hardst of wordt niet juist niet gehoord? Bij wie horen je de oordelen over jezelf of anderen? Hoe verhoud jouw werk, relatie, dagelijks leven zich tot jouw aanleg? Waar doe je je zelf te kort of welke kleine aanpassingen kun je doen om meer voldoening of plezier te ervaren?
De nadruk ligt op het verbinden van je aanleg met je ervaringen, gedachtes, handelen, verlangens, obstakels en vraagstukken. Dit kan door een los thema, of losse thema’s, te behandelen of met een deels vooraf opgezet traject waarbij we iedereen in je team 1 voor 1 beter gaan leren kennen, je ziet wat belangrijk voor ze is en kijkt hoe je ze vóor je kunt laten werken en gebruikt maakt van de kwaliteiten die je in je hebt.

  • SPECIFIEK VRAAGSTUK

Misschien heb je geen behoefte aan een uitgebreide duiding of is je vraagstuk zo specifiek dat er geen uitgebreide duiding nodig is en 1 uur voldoende is of ben je al eerder langs geweest voor een uitgebreide duiding. Mocht je hierover twijfelen neem dan gerust even contact met me op via de mail. Het kan gaan om vraagstukken die betrekking hebben op jezelf, je relatie(s), werk of kind(eren). Een Astrologisch consult kan je helpen meer inzicht te krijgen en bij de kern te komen van het vraagstuk. Vooraf hebben we contact over het vraagstuk en/of thema waar je mee aan de slag wilt zodat ik onze afspraak zorgvuldig kan voorbereiden. Het kan zijn dat ik toch adviseer om een uitgebreide duiding te doen omdat het vraagstuk te groot is. Dit gaat uiteraard altijd in overleg. 

  • Astrologisch consult – Transits

Zoals de maan invloed heeft op het getij hebben alle planeten invloed op ons op aarde, zeker wanneer ze bepaalde aspecten maken met onze geboortehoroscoop; dit noemen we ‘Transits’. Deze invloeden mengen zich met onze gevoelens en gedachtes en zijn te herkennen aan bepaalde fases en periodes die we meemaken in ons leven. Sommige fases zijn gelijk voor alle leeftijds- of generatiegenoten (denk aan de pubertijd, het ‘dertigers dilemma’ of de midlife crisis) en sommige zijn heel persoonlijk. De oorsprong lijkt niet altijd logisch te verklaren. Vaak wordt de oorzaak gekoppeld aan invloeden van buitenaf; aan personen, werk of andere omstandigheden en keuzes die je hebt gemaakt. De kans is groot dat de oorsprong, of in ieder geval de invloed op je ervaring terug te vinden is in je horoscoop en de Transits van de planeten.

De Planeten dienen als coaches om je dichterbij jezelf, je behoeftes en kwaliteiten te brengen.

Mogelijk zit je in een periode waarin je je onrustig voelt, het gevoel hebt dat het helemaal anders moet of dat echt alles als te veel voelt en energie of daadkracht ver te zoeken is. Periodes van groot optimisme of pessimisme, van introspectie of extraversie, van remming of behoefte tot vrijbreken en op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen en prikkels. Ieder van deze gevoelens kan zorgen voor verwarring en onzekerheid. 

Wat maakt dat je je zo voelt? Waar is het goed voor en wat helpt je? Tijdens het Astrologisch Consult kijken we in wat voor een fase je je bevindt, of welke fase je achter de rug hebt. Welke planeten beïnvloeden je op dit moment, wat is het doel en hoe kun je er het beste mee omgaan. Het helpt je om inzicht te krijgen in wat er in deze fase speelt, waar het goed voor is en wat je zelf kunt doen om er het beste uit te halen. Op de invloeden heb je weinig controle, maar je hebt wel controle over hoe je handelt en de manier waarop je het inzet, waar je deze periode voor gebruikt en hoe je je er mee kunt ontwikkelen en dichter bij jezelf, jouw behoeftes en kwaliteiten kunt komen. 

Voor een nauwkeurige duiding is naast je geboorte -datum en -plaats het tijdstip van geboorte belangrijk. Liefst op de minuut nauwkeurig.