BLOOM

Voor meer informatie over Astrologie

•   HOROSCOOPDUIDING
•   CONSULTEN
•   ALGEMENE INFORMATIE

  • Persoonlijke Horoscoopduiding

    Een uitgebreide duiding van 2 uur.

Een inzicht in jouw aanleg en jouw behoeftes. Wat heb je nodig om je emotioneel stabiel te voelen? Wat heb je nodig voor je eigenwaarde? Waar liggen je kwaliteiten en misschien wel ongekende potentie? Waarom loop je tegen bepaalde dingen aan? Wat past er bij jou? Wat is belangrijk voor je om te ontwikkelen? Wat kun je beter mijden? Wat is belangrijk voor jouw geluk? Deze duiding biedt inzicht om jezelf beter te begrijpen en je behoeftes te kunnen voeden. Inzicht in wat je nodig hebt en echt belangrijk voor je is om een goede balans te kunnen vinden.

Ik kijk naar de plaatsing van de planeten, de zon en de maan en andere belangrijke punten in jouw geboortehoroscoop. Daarnaast kijk ik naar de verdeling, bijzonderheden en opvallende aspecten in jouw horoscoop. Samen kijken we naar de dynamiek die ontstaat. Afhankelijk van de vraagstukken die je daarnaast aandraagt, jouw omstandigheden en leeftijd kijk in daarbij naar specifieke punten die aandacht vragen of op dit moment van waarde kunnen zijn voor jou.

Kosten: € 185,- Incl. 21% BTW


Uitbreiding – Zielsontwikkeling

De persoonlijke Horoscoopduiding is uit te breiden met een stuk verdieping en inzicht in jouw ziel, zielsopdracht en zielsontwikkeling en hoe deze zich verhouden tot jouw persoonlijkheid en jouw ‘gereedschap.’ Inclusief de uitbreiding duurt de duiding 3uur en kost € 250,-  Dit is overigens ook apart te behandelen in een los (vervolg)consult, maar voor o.a. diegene die lang moeten reizen kan het fijn zijn dit in één keer mee te nemen in de persoonlijke horoscoopduiding.
(Wil je een persoonlijke horoscoopduiding inclusief deze uitbreiding geef dit dan aan op het aanmeldformulier.)

Neem voor het maken van een afspraak contact met mij op
via de
mail of vul gelijk je gegevens in via aanmeldformulier.

  

  • Duiding Kinderhoroscoop

    Een duiding van 1,5 uur.

Een inzicht in het geboorteplaatje van jouw zoon of dochter. Puur uit nieuwsgierigheid of omdat er bepaalde vraagstukken of moeilijkheden spelen. Denk aan onzekerheid, moeite op school, moeilijkheden of twijfels in de opvoeding, onverklaarbaar gedrag, onbegrip, woede en verdriet of wanneer er gedacht wordt aan bepaalde diagnoses. 

De duiding biedt inzicht in de behoeftes (en kwaliteiten) van jouw zoon of dochter en helpt om deze, en het gedrag, beter te kunnen begrijpen en er op in te kunnen spelen. Het geeft inzicht in wat hij/zij nodig heeft en hoe je dat kunt bieden en hem/haar kunt ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. Daarnaast is er ruimte om spelende vraagstukken te bekijken in combinatie met de inzichten uit de horoscoop. Dit kunnen dingen zijn waar je zoon of dochter tegenaan loopt of waar je met hem/haar tegenaan loopt. Voor dat laatste kan het waardevol zijn om naar de kinderhoroscoop te kijken in combinatie met die van jou of een ander gezinslid om de dynamiek beter te begrijpen.

Ik kijk naar de plaatsing van de planeten in de geboortehoroscoop, met extra nadruk op de planeten en punten die passen bij de leeftijd en de fase waarin het kind zich bevind. Daarnaast kijk ik naar de verdeling, bijzonderheden en opvallende aspecten in de horoscoop. We kijken naar de dynamiek en ik kijk op basis van de aangedragen vraagstukken naar specifieke punten en/of naar de combinatie tussen verschillende geboortehoroscopen binnen het gezin.*

Kosten: € 165,- Incl. 21% BTW

Neem voor het maken van een afspraak contact met mij op
via de 
mail of vul gelijk je gegevens in via aanmeldformulier.

* Indien je vragen hebt over de dynamiek binnen het gezin, vul dan in het contactformulier bij ‘eventuele opmerkingen’ de geboortegegevens (datum, tijd en plaats) van de overige gezinsleden in.

Voor een nauwkeurige duiding is naast je geboorte -datum en -plaats het tijdstip van geboorte belangrijk. Liefst op de minuut nauwkeurig!