BLOOM

  • GELUIDSOPNAME

Ik adviseer altijd om een geluidsopname te maken van de Horoscoopduiding en/of het Astrologisch consult. Ik zal je tijdens de duiding veel vertellen, vrijwel altijd te veel om allemaal te kunnen onthouden. Door consult het op te nemen kun je hem altijd nog rustig terug luisteren. Daarbij kan het zijn dat je met de tijd anders gaat luisteren naar de duiding, door de fase waarin je je bevind en/of door stappen die je hebt gemaakt in je persoonlijke ontwikkeling. Zo heb je dus nog meer, en nog langer, profijt van de duiding.

  • Annuleren

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd via: imre@bloomhofvanzelfontwikkeling.nl of 06-48233963. Bij latere afzegging, of wanneer je zonder afzegging niet op de afspraak verschijnt, ben ik genoodzaakt de volledige kosten van de desbetreffende afspraak in rekening te brengen*. Ik heb dan simpelweg geen tijd meer om jouw plekje aan iemand anders aan te kunnen bieden.
* Met uitzondering wanneer er sprake is van feiten en omstandigheden die je duidelijk jou niet in staat stellen aanwezig te zijn en/of overmacht buiten jouw schuld. Zie ook: Algemene voorwaarden

 

  • betaling

Voor de betaling van het consult ontvang je een factuur met betaalverzoek per mail. Ik wil je vragen deze z.s.m. te voldoen. Indien gewenst is het ook mogelijk om ter plekke contant (gepast) te betalen. Zie ook: Algemene voorwaarden

 

  • Locatie

De consulten worden momenteel gegeven in Delft, Zuid Holland. Mocht het voor jou lastig zijn om naar Delft toe te komen, mail me dan gerust zodat we samen kunnen kijken naar een mogelijke oplossing of een alternatief. 

FAQ


worden de consulten vergoed?

Helaas worden de Coaching en Astrologische consulten niet vergoed door de zorgverzekering. Wel zijn er verschillende vormen die jouw stappen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling mogelijk financieel kunnen ondersteunen. Als zelfstandig ondernemer kun je de kosten voor een consult bijvoorbeeld opgeven als bedrijfskosten. Voor particulieren is het de moeite waard om onderstaande mogelijkheden te onderzoeken: 
1) Kijk eens naar je CAO of arbeidsvoorwaardenregelement, mogelijk is er een coaching- of opleidingsbudget in opgenomen waar je gebruik van kunt maken.
2) Ga in gesprek met je HR manager, personeelszaken of directeur van het bedrijf waar je werkt. Persoonlijke ontwikkeling en nieuwe inzichten zijn altijd bevorderlijk voor jouw welzijn en functioneren en zo ook voor jouw functioneren op je werk.
3) Kosten voor coaching zijn soms boven een bepaald bedrag (vanaf € 250,- , in 2019) en onder bepaalde voorwaarden (scholings- en loopbaangericht) belasting aftrekbaar. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.


waar vind ik mijn geboortetijd?


Vaak vind je je geboortetijd terug op je geboortekaartje of in het bevallingsrapport van de verloskundige of het ziekenhuis. Als de geboortetijd niet terug te vinden is kun je jouw geboorteakte, met daarop je geboortetijd, opvragen bij de Burgerlijke Stand van de gemeente waar je geboren bent. (Als de aangifte gedigitaliseerd is door je oude gemeente kun je hem vaak ook opvragen bij de gemeente waar je nu woont.) In de meeste gemeentes is dit kosteloos per e-mail of telefonisch op te vragen.


Mag ik iemand meenemen naar een Horosc0opduiding of consult?

Absoluut. Soms is het juist fijn om er iemand bij te hebben die mee kan luisteren en eventueel kan reageren en meedenken over wat er naar voren komt. Belangrijk is te doen wat jij zelf prettig vindt. Bij het duiden van een kinderhoroscoop raad ik aan om met beide/alle ouders/verzorgers te komen die betrokken zijn bij de opvoeding van het kind. Zo krijgt ieder dezelfde informatie en is ook iedereen betrokken bij de gesprekken die erover ontstaan.